Hammerum-Gjellerup Indre Mission har ingen medlemmer og dermed ingen kontingentindtægter. Samtidig er de fleste møder og aktiviteter åbne og gratis for alle.

Udgifter til drift og vedligehold af vores hus og dertilhørende faciliteter, både ude og inde, samt udgifter til afholdelse af møder og aktiviteter indsamles i fællesskabet og blandt husets venner, hvor den enkelte kan give et økonomiske bidrag/gave.


Forskellige muligheder for at støtte økonomisk

Gave
Du kan give en gave, når det passer dig og din økonomi.
Du kan få fradrag for denne type gaver for op til 17.700.- om året. For at få fradraget skal du skrive enten dit givernummer eller navn og adresse i kommentarfeltet, så sørger vi for indberetningen til skat.

Gavebrev
Du kan tegne et gavebrev, hvor du forpligter dig til at give et fastbeløb eller en procentdel af din indkomst i 10 år til Hammerum-Gjellerup Indre Mission. Tegner du et gavebrev, kan du få fradrag for op til 15% af din indkomst. Herudover bevarer du dit fradrag på 17.700.- til andre økonomiske bidrag. Læs mere om mulighederne  - eller tal med formanden eller kassereren om gavebreve.

Månedsgave
Månedsgave er en mellemting mellem at give en enkelt gave og gavebrevsordningen.
Du kan give tilsagn om at give en gave hver måned eller et andet interval og antal år, som passer til din økonomi. Her gælder de samme fradragsregler som for almindelige gaver.

Støt bygning af vores nye hus på Agerskovvej
Hammerum-Gjellerup Indre Mission har besluttet at sælge vores nuværende hus, ”Silo” Hammerumhovedgade 41 og bygge et nyt på Agerskovvej 49c.
Du har mulighed for at støtte opførelsen af det nye hus som beskrevet herover. Hvis du specifikt ønsker at støtte dette formål, skal du blot tilføje "FS" samt de andre oplysninger i kommentarfeltet. Få mere at vide om byggeriet og indsamlingen her

Det er nemt at give en gave. Det kan ske via

MobilePay 71 867

Bankoverførsel
Reg.nr. 2570
Konto nr. 158 561 4366

Støt som frivillig
Udover at bidrage økonomisk kan du også bidrage som frivillig. Der er altid en opgave af en eller anden art og størrelse, som skal løses, og som passer til dig. Frivillighed er en vigtig del af fællesskabet både for den enkelte og for fællesskabet som helhed. Græsset skal slås, kaffen skal brygges, der skal sendes information rundt, eller som klubleder og meget mere. Din hjælp er velkommen, men det er selvfølgelig frivilligt! 

Kontakt formanden og fortæl, hvad du gerne vil bidrage med, spørg om der er en opgave, som skal løses eller fortæl hvad du brænder for.

Støt med bøn
Vær med til at bede for møderne, for fællesskabet og vores nærområde Hammerum og Gjellerup. Bøn gør en forskel!


Støt arbejdet på landsplan

Vi får også støtte fra landsplan, herunder konsulenter, talere og nye materialer til vores klubledere. Og på landsplan er der mennesker ansatte, som kan komme ud med Bibelens budskab til folk, som vi ikke selv møder. Vi vil også pege på muligheden for at støtte på landsplan. 

Du kan donere til Indre Missions arbejde på landsplan. Læs mere om mulighederne. 

Du kan også donere til Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, som er Indre Missions arbejde blandt børn i Danmark.

Bibelord fra JesusNet

  • Kontaktperson - IM
  • Preben Borum Poulsen
  • Tangsøparken 58
  • Hammerum
  • 7400 Herning
  • 61697354
  • preben@bp4.dk
  • Hammerum-Gjellerup IM
  • Hammerum Missionshus
  • Hammerum Hovedgade 41
  • 7400 Herning