Nyt fra Bestyrelsesmødet den 16.juni 2017

Resume fra bestyrelsesmødet den 16.6.2017.

Hele bestyrelsen var til stede denne aften, hvor aftenens gæster var værter i missionshuset Annika og Filip Stæhr, repræsenteret ved Filip.  Vi blev gensidigt orienteret om arbejdet, og de tiltag der er planlagt i huset fremadrettet. Vi er glade for det arbejde Annika og Filip lægger i værtsjobbet.

IMU

IMU´s repræsentant Helene Nygård orienterede os om ændringer i IMU´s bestyrelse.  Ny formand efter Helene Nygaard er Sara Thomsen, og næstformand er Anne Sofie Toustrup, der indtræder som IMU´s repræsentant i IM´s bestyrelse. Vi takkede efterfølgende Helene for den store og trofaste indsats hun har lagt i IMU.

Indre Mission

Fra Indre Missions var der information fra de nyligt afholdte årsmøde, hvor et af temaerne i år var bøn for vort land. Dette vil vi høre nærmere om på møder efter ferien. For første gang i flere år, har Indre Missions hovedbestyrelse ansættelse af forkyndere/missionærer på dagsordenen. Dette er ud over det generationsskifte der kommer, idet der er flere der går på efterløn/pension. Dette er meget glædeligt.

I øvrigt blev der informeret om at næste årsmøde 2018 bliver afholdt på Mørkholt Strandcamping, og at der lørdag aften er koncert med Stuart Townend med band. Skriv det i kalenderen allerede nu, der bliver rift om billetterne. Det foregår den 1 – 3 juni 2018. Glæd dig.

Gaver

Af øvrige punkter er drøftet indsamling af gaver ved vore møder og arrangementer. Dette er ikke vi ikke gode til, taget i betragtning at vi ser os selv som en organisation der er baseret på gaver. Det vil vi gøre noget ved, og vil spørge om der er en person der brænder for dette? Har du et hjerte for indsamling af gaver, så henvend dig til en fra bestyrelsen.

Uddannelse

Også i indeværende år har vi fået ansøgning fra en IMUér der gerne vil på Børkop. Det er en fornøjelse at der er unge der vil fordybe sig i Guds ord, og opleve et stærkt fællesskab på Børkop. Det støtter vi gerne.

Silo

Af tiltag i huset der vil blive synlig hen over efteråret er en tiltrængt maling af gymnastiksalen. Derudover vil den lille sal blive renoveret med ny belysning (nødvendig da der ikke kan fås reservedele til det eksisterende) nyt gulvbelægning – tiltrængt, og generelt maling. Herudover er der planer med juniorlokalet.

Så har du lidt timer i overskud hen over efteråret, så henvend dig gerne til Jens.

Tiltag der endnu ikke er synlige er et nyt tag på de dele der er belagt med bølgeplader, og facaderenovering. Dette vil I høre mere om senere.

Vi vil fremover udgive et resumé af bestyrelsesmødet her på siden.

 

16.6.2017 Bestyrelsen

Bibelord fra JesusNet

 
Previous
Find svar på adamogeva.dk

08.02.2016

Find svar på adamogeva.dk

På Adamogeva.dk finder du rådgivning om følelser, krop og sex. Du kan gå på opdagelse i temaer, søge i arkivet med svar eller stille et spørgsmål... læs mere

Lyt til en andagt

25.11.2014

Lyt til en andagt

Modtag en gratis andagt hver dag hele året. Det er anonymt og andagterne holdes af erfarne kristne fra folkekirken. Der er en ny andagt hver dag... læs mere

Kunst kan noget ord ikke kan

17.07.2017

Kunst kan noget ord ikke kan

Et billede siger mere end 1000 ord. Kom og hør med øjnene i galleriet. Se videoen ”Genbrug”, indtalt af Claus Toksvig, på galleriets hjemmeside ..... læs mere

Next
    • Hammerum IM
    • Hammerum Missionshus
    • Hammerum Hovedgade 41
    • 7400 Herning